51-річний Асадулла Хан, родом з Пакистану, зізнався у вбивстві своєї 19-річної дочки, яка скоїла крадіжку презерватива.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Хан здійснив "вбивство честі" після того, як в поліцейській дільниці йому розповіли про крадіжку, яку здійснила його дочка Ларіб. Дівчина вкрала в магазині презерватив з метою зайнятися сексом зі своїм хлопцем - уродженцем Німеччини.

Хан і його 41-річна дружина Шазія були проти стосунків молодих людей. Вони одружилися за домовленістю, і батько сімейства хотів, щоб його дочка пішла по тому ж шляху. В його очах дівчина принесла родині "безчестя", що і спонукало його вчинити злочин.

Хан задушив Ларіб голими руками, після чого батьки дівчини помістили труп на інвалідний візок, завантажили її в автомобіль і відвезли на безлюдну набережну міста Дармштадт (Німеччина), де вони проживали. Батьки скинули труп доньки у воду і вирушили додому.

Популярні новини зараз
Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Хан і Шазія Асадуллу були затримані і постали перед судом. На слуханнях у Державному суді Дармштадта з'ясувалося, що в день вбивства 14-річну сестру загиблої Ніду батьки спеціально відправили погостювати до родичів. При цьому Шазія стверджувала, що вона була настільки залякана чоловіком, що була не в змозі врятувати свою дочку.

Читайте також: Черкаський душитель отримав довічне ув'язнення

Однак Ніда дала свідчення проти обох батьків, заявивши, що мати і батько часто були надмірно суворі по відношенню до дочок.

"Моя мати ніколи не перебувала під тиском батька, вона могла робити те, що хотіла. Вона била мене палицею. Нам ніколи не дозволялося говорити про бойфренда сестри. Батько казав, що Ларіб повинна вийти заміж в Пакистані", - розповіла молодша сестра загиблої.