Бійці батальйону "Київ-1" вчора затримали в Курахово Донецької області колишнього капітана Управління по боротьбі з організованою злочинністю. У нього в гаражі правоохоронці виявили арсенал зброї, а також велику кількість наркотиків і марихуани.

Про це повідомив журналіст Олександр Рудоманов на своїй сторінці в Facebook.

У зловмисника в гаражі розташовувалася лабораторія для виготовлення ін'єкційних наркотиків. Особливу увагу правоохоронців привернули російські гранати РГН і патрони 9х21мм.

Вони аналогічні тим, які використовуються в російських пістолетах СПС. Вони стоять на озброєнні армії і спецпідрозділів Росії.

Читайте також: У приватному гаражі на Донбасі облаштували склад боєприпасів (фото)

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також під час обшуку були вилучені гільзи сербського виробництва. Правоохоронці припускають, що вони можливо поставлялися сепаратистам на окуповані території.

Нагадаємо, раніше співробітники міліції повідомили про вилучення великого арсеналу в гаражі одного з жителів Курахово в Донецькій області. Правоохоронці затримали підозрюваного.