Сьогодні на трасі Київ-Харків, на в'їзді в місто Полтава зі сторони села Супрунівка автобус "ПАЗ" зіткнувся із "Volkswagen Passat".

Як повідомляє Gazeta.ua, пасажири автобуса побили 22-річного водія легковика Анатолія Радіонова.

Він розповів, що не не витримав дистанції та в'їхав у задню частину автобусу, у якого розбився бампер, крило, фару.

"Вони були в спортивних костюмах. Спочатку мене вдарив один із тих чоловіків. Я — спортсмен, але вони хапали по п'ять чоловік за руку. Кидали мене об землю. Для чогось зняли штани, кросівки. Витягли шнурки і зв'язали мені руки. Не міг рухатися. Били руками та ногами", - розказав Анатолій.

Постраждалий розповів, що одна машина правоохоронців проїжджала повз аварію, але не зупинилась, лише через дві години з'явились патрулі. Водій автобуса відмовився коментувати інцидент.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Вдалося встановити, що "ПАЗ" перевозив робітників із селища Решетилівка в Полтаву.

Вони працюють позмінно на підприємстві із заготівлі та зберігання зерна. Після аварії усіх забрав директор підприємства.

Читайте також: У Донецьку БМП розчавив легковик (фото, відео)

Нагадаємо, що вчора неподалік міста Миргород Полтавської області сьогодні сталась дорожньо-транспортна пригода.

В результаті перекинулись два вантажних автомобіля. Одного з водіїв медики доставили у лікарню у важкому стані.