ТРЦ "Атмосфера" на Столичному шосе був відкритий в третьому кварталі 2013 року. Загальна площа ТРЦ становить 38 тис. кв. м, орендна площа - 30 тис. кв. м.

Про це пише abcnews.com.ua.

Біля ТРЦ є наземна та підземна парковка, розрахована на 1100 паркувальних місць. Власником ТРЦ є компанія DeVision бізнесмена Дмитра Буряка.

На першому поверсі "Атмосфери" розташовуються магазини одягу Avenue, Proteia, Villa Grassia, ONE group, JOOP !, Vic Matia, Vendemes, Rivoli Collection, La Dolche Vitta, Angel, Fatal butic, магазин дитячих іграшок "Розумашка", магазин взуття Millano.

Якірний орендар на поверсі і в ТРЦ - супермаркет "Фуршет Гурман". Вакантність на першому поверсі - близько 35%.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Маркетологи ТРЦ пішли на невелику хитрість: пустощі вітрини використовуються як виставкові майданчики для картин, меблів і декоративних іграшок.

Читайте також: Охорона київського ТРЦ підозрює Фреймут у нечесній грі (відео)

Другий поверх "Атмосфери" - це суцільний порожній простір. Кількість незаповнених площ наштовхує на питання про те, а за рахунок чого існує ТРЦ. Тут розташовані боулінг, кінотеатр Multiplex і навіть комп'ютерні ігрові автомати, а також кілька магазинів, наприклад Askona (меблі), Золоте руно (килими), Kortel, BoConcept (предмети інтер'єру). Вакантність на поверсі - близько 60%.