В одеській дитячій міській поліклініці №4 медики відмовилися брати у 13-річної дитини аналіз крові. Вони пояснили це тим, що у неї не вистачило п'яти гривень для внесення у касу добровільного внеску.

Про це повідомила мати хлопчика на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Взагалі, благодійний внесок - добровільний і розмір кожен визначає сам. Вивісили б відразу тарифи і люди знали б, скільки брати з собою грошей", - зазначила мати дитини.

У той же час в міському відділі охорони пояснили, що мати з офіційним запитом не зверталася.

"Ми реагуємо на кожен подібний інцидент. В даному випадку я сама написала мамі хлопчика, але вона досі не відповіла. А самі ми цю ситуацію не ідентифікували", - повідомила прес-секретар міськздраву Алена Вельможко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: У Криму через лікарів померла молода дівчина

Як повідомлялося раніше, група медичних працівників Військово-медичного клінічного центру Південного регіону України привласнювала наркотичні ліки, призначені для лікування пацієнтів, а потім продавала їх.