Увечері 30 вересня водій автобуса "ПАЗ" зіткнувся з мікроавтобусом "Мерседес-Бенц". Трагічна подія сталась на автодорозі "Стрий-Чернівці-Мамалига", біля села Чукалівка Тисменицького району.

Про це повідомляє ВЗГ УМВС Івано-Франківської області.

"Водій автобуса" ПАЗ ", 55-річний житель Івано-Франківська, допустив зіткнення з мікроавтобусом" Мерседес-Бенс ", під керуванням 33-річного жителя Чернівців, який рухався в зустрічному напрямку. У результаті 56-річна пасажирка мікроавтобуса загинула на місці, ще двоє пасажирів цього транспортного засобу - мешканці Чернівецької області, отримали травми. Обидва водії також госпіталізовані з політравмами", - заявили у відомстві.

Всі постраждалі були доставлені в обласну клінічну лікарню. В автобусі "ПАЗ" пасажирів не було. У водіїв відібрані зразки крові для проведення аналізів на вміст алкоголю.

Читайте також: ДТП у Харкові: трамвай зіткнувся з "Жигулями" (фото)

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, днями в Тернополі мікроавтобус "Мерседес" протаранив тролейбус. В результаті зіткнення одна людина з автобуса загинув, другий опинився в лікарні у важкому стані.