Співробітники Дружківського міськвідділу міліції разом зі Службою безпеки отримали оперативну інформацію про схованку зі зброєю та боєприпасами. Вона розташовувалась на металобазі по вулиці Богдана Хмельницького у місті Костянтинівка.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

Правоохоронці, під час санкціонованого обшуку, виявили та вилучили три гранати РГД-5, два запали до них, два гранатомета та 90 патронів до автомата Калашникова калібром 5,45 мм. Також на місці події було знайдено два предмета, схожих на гранати до підствольного гранатомета.

Читайте також: Мешканець Кривого Рогу ховав автомат під диваном

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Весь вилучений арсенал направили на експертизу. Правоохоронці проводять слідчі дії та встановлюють походження знайденої зброї.