У місті Ковель, що на Волині, шляховики "латають" ями на подвір'ях багатоповерхівок.

Про це повідомляє Prokovel.com.

Поки була спекотна погода шляховики просто засипали асфальтною сумішшю ямки на дорогах. Сипали суміш без додавання смоли і просто на ґрунт там, де краї асфальтованих доріг розбилися. Потім усе це вкаткувало спеціальне авто. Власне, на цьому ремонт і закінчили.

За словами місцевих жителів, уже до вечора діти виколупали свіжопокладений асфальт.

Через кілька днів, після проливних дощів ковельські ремонтники знову взялися до роботи. Вичерпавши воду із калюж, "залатали" їх асфальтом. Щоправда, на питання перехожих: скільки часу прослужить така дорога, чоловіки тільки знизали плечима, мовляв, хто його знає.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Волинського прикордонника, який збив насмерть п'ятьох осіб, чекає суд

Нагадаємо, нещодавно в Миколаєві повинні були урочисто розвести Інгульський міст після укладання асфальту, щоб пропустити в акваторію "Суднобудівного заводу імені 61 комунаря" ракетний катер "Прилуки" і корабель морської охорони "Григорій Куроп'ятников", але випадково замурували міст.