На Донеччині співробітники Служби безпеки України затримали двох агентів терористичної організації "ДНР". Про це повідомляє СБУ.

Правоохоронці викрили мешканця Вугледара, який за завданням куратора з т.зв. "служби зовнішньої розвідки ДНР" збирав дані щодо дислокації українських військових у Волноваському районі.

Агент бойовиків мав досвід бойових дій у Нагірному Карабасі та є фахівцем у тактико-технічних характеристиках військового озброєння.

Отримана від нього інформація використовувались терористами для підготовки та ведення активних бойових дій проти українських військових.

Читайте також: На Донеччині затримала бойовика, який планував підірвати блокпост ЗСУ (відео)

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

А в Авдіївці співробітники спецслужби затримали інформаторку бойовиків. Жінка передавала представникам терористів дані про дислокацію та переміщення сил і засобів українських військових у районі свого міста. За вказівкою терористів одного з незаконних збройних формувань "ДНР" вона також здійснювала корегування вогню по позиціях Збройних сил України.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження. Обох агентів терористів затримали.

Нагадаємо, днями у Харкові Служба безпеки України також затримала терористку "ДНР" на прізвисько "Ліса", яка координувала діяльність диверсійної групи.