На "Покровському ярмарку" визначили найбільшого гарбуза Кіровоградщини. Конкурс на найбільший гарбуз ‒ "Гарбуз-велетень" пройшов учора, у другий день виставки АгроЕкспо-2015, що у ці дні проходить в обласному центрі.

Про це повідомляє Гречка.

До участі були запрошені жителі Кіровоградської області. Кожен міг представити свого гарбуза-гіганта, що був вирощений власноруч. Незалежні судді визначали вагу "конкурсанта", а відтак і переможця конкурсу.

Цього року перемогу виборов гарбуз жителя Кіровоградського району Олександр Корнета. Вага його власноруч вирощеного разом з донькою продукту становила 38 кг 300 г.

Торік гарбузом-гігантом був велетень зі Знам'янського району, який мав вагу 49 кг 800 г.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Власник гарбуза-переможця отримав у подарунок плазмовий телевізор.

Читайте також: Вулицею Кіровограда потекли нечистоти (фото)

Нагадаємо, генетики знайшли спосіб, за допомогою якого можна вирощувати овочі гігантських розмірів. Біологи вивчили два мутантних штами томатів, плоди яких відрізняються незвично великими розмірами.