Патрульні у Львові врятували життя собаці породи німецька вівчарка, що потрапив під колеса авто.

Як повідомляє спільнота ЛКП "Лев" у Facebook, патрульні, що прибули на місце аварії, самі привезли тварину в організацію. Це дало змогу швидко надати допомогу собаці.

"Ми одразу ж доправили тварину на рентген, де встановили діагноз: вивих кульшового суглобу, перелом гомілки та три тріщини тазу. Кращий ортопед міста Костянтин Луценко (клініка "Ветдопомога" на вул. Князя Святослава, 5) вправив тварині таз і наклав шини. Все це - безкоштовно! Наступного тижня на собаку чекає операція – остеосинтез", - йдеться у повідомленні.

Співробітники закладу шукають власників собаки. Вона перебуває у клітці, адже необхідно на наступні дні обмежити її пересування.

"Ми бачимо, як відбулася зміна підходів на глибинному рівні, як нові люди у цій структурі починають діяти з позиції добра. І це, перш за все, збільшує довіру до них. ЛКП "Лев" сподівається, що надалі ми будемо партнерами у допомозі безпритульним тваринам у місті!" - сказав директор ЛКП "Лев" Олег Мацех.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: У Львові поліцейський здивував усіх грою на вуличному піаніно (відео)

Нагадаємо, що ЛКП "Лев" за допомогою шприцометрів виловлює безпритульних тварин на вулицях Львова.