Двоє 19-річних студентів київського вишу намагалися вкрасти старий автомобіль "Жигулі" у 53-річного киянина.

Через технічні проблема зловмисники не змогли завершити задумане, повідомляє прес-служба ГУМВС в Києві.

Чоловік, що повідомив про угон, тримав автомобіль біля під'їзду багатоповерхівки у Дніпровському районі столиці. "Транспортним засобом заявник не користувався більше двох років, тож машина стояла просто неба без акумулятора і бензину", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Військова прокуратура шукає 16 тисяч дезертирів із зони АТО

Міліція виявила викрадені "Жигулі" на сусідній вулиці. Свідок бачив, як увечері авто потерпілого буксирував транспортний засіб цієї ж моделі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У старенького "Жигуля" лиходіїв від перевантаження часто глохнув мотор. Після чергової вимушеної зупинки підозрювані відчепили буксирувальний трос та залишили викрадену машину на узбіччі дороги", - з'ясували правоохоронці.

Горе-викрадачі повернулися на місце скоєння злочину, щоб закінчити розпочате, але потрапили у руки міліції. Вони планували розібрати викрадену машину на запчастини.

Студентам загрожує до десяти років ув'язнення.