У зоні АТО під час переслідування диверсійної групи бойовиків був поранений український боець. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань Антитерористичної операції Андрій Лисенко, пише НБН.

"Поблизу с. Трьохізбенка Новоайдарського району Луганської області через Сіверський Донець переправилася ворожа ДРГ. Сили АТО оперативно виявили загін противника і змусили їх відступити. Під час переслідування противника було поранено одного українського військовослужбовця", – сказав Лисенко.

За його словами, минулої доби на Донбасі загиблих серед українських військових не було.

Читайте також: У Донецьку пролунали три потужні вибухи (відео)

Речник АП також повідомив, що минулої доби в небі неподалік Мар'їнки і Маріуполя зафіксували три безпілотника.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, упродовж 5 жовтня випадків порушення режиму тиші з боку російсько-терористичних угруповань в зоні проведення АТО не фіксували.