У 25-річного жителя Борислава знайшли наркотики на суму понад 120 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Львівській області.

Правоохоронці вилучили зелені кущі коноплі загальною вагою біля п'яти кілограмів, три висушені кущі, 43 пакети вже розфасованого наркотику, три банки та три коробки з майже кілограмом марихуани, пристрій для її куріння.

Крім того, чоловік зберігав ще вісім сірникових коробок із насінням коноплі.

Вартість виявлених наркотичних засобів за цінами "чорного ринку" становить понад 120 тисяч гривень.

У відомстві зазначили, що чоловік був раніше судимий.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Читайте також: У Маріуполі вилучили три кілограми доглянутої коноплі (фото)

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Максимальне покарання за скоєння цього злочину - позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомлялося раніше, співробітники міліції викрили у Києві розважальний заклад, де молодь купувала і вживала наркотики.