В Одесі правоохоронці затримали 25-річного злочинця, який порізав ножем чоловіка.

Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Одеській області.

До Київського райвідділу міліції надійшов сигнал про те, що в міську лікарню доставлений чоловік з ножовим пораненням грудної клітини. Згодом стало відомо, що постраждалого медпрацівники привезли з двору на вулиці Академіка Філатова.

З'ясувалося, що чоловік проводив час зі своїми товаришами, коли до компанії приєднався малознайомий молодик. У стані алкогольного сп'яніння він влаштував конфлікт, а потім дістав ніж, вдарив у груди постраждалого і втік.

Товариші викликали швидку, поранений був госпіталізований в медичний заклад.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Правоохоронці затримали злочинця, він одразу зізнався у скоєному. Чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід — арешт.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею - нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також: На Волині в лісосмузі знайшли тіло зарізаної дівчини

Нагадаємо, що сьогодні близько п'ятої години ранку міліціонери Чернігівщини знайшли двох хлопців з ножовими пораненнями грудної клітини та паху.