На Донеччині 19-річний учасник незаконних збройних формувань добровільно здався українським правоохоронцям. Про це повідомляє обласне управління МВС.

Сам хлопець є корінним жителем Дружківки. З травня по червень 2014 року в селищі Донський він чергував на блокпосту. У квітні 2015 року його оголосили у розшук.

Фотографія хлопця була розмішена на одному з бігбордів у центрі міста, що значно знижувало його шанси сховатися від правосуддя.

Читайте також: Ще одну інформаторку терористів затримали на Донеччині (відео)

Бойовик вийшов з незаконного бандформування та добровільно прийшов "з повинною" до міліції. Він усвідомлював, що це єдиний спосіб врятуватися від тюрми.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо хлопець не брав участі у збройних нападах та не причетний до викрадення або загибелі людей, його можуть звільнити від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, нещодавно ще один бойовик незаконних збройних формувань "ДНР" повернувся до своєї родини на підконтрольну Україні територію.