Керівництво "Радикальної партії" зробило ставку не на досвід і фаховість, а на звабливість. А чому б й ні?! Потрібно ж радикальному землеїду якимось чином компенсувати відсутність в лавах своєї політсили досвідчених економістів та управлінців. ЗМІ вивчили список кандидаток до облради та знайшли деяких з них в соціальних мережах.

Про це пише популярний місцевий сайт NewsRoom.

"Як виявилося, дівчата доволі молоді - як на досвідчених політиків, проте мають яскраву зовнішність", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прес-секретарем одеської поліції стала спокуслива фотомодель (фото)

Наймолодша кандидатка від радикалів - 23-річна Альона Кравцова із Золочева. На сайті ЦВК вказано, що дівчина має вищу освіту, наразі не працює.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На своїй сторінці "ВКонтакте" вона викладає власні фото, різні цитати, інколи - зображення патріотичного характеру.

25-річна Ясміна Панкратова, помічниця керівника Люботинського відділення партії, займається спортом і викладає фото, які демонструють її прекрасну форму, а також татуювання.

28-річний бухгалтер Маргарита Лихачова із Чугуєва любить позувати у еротичних позах і провокаційних образах, а на своїй сторінці рекламує групу з нарощування нігтів.

У 31-річної ефектної брюнетки Тетяни Гуменюк немає ні вищої освіти, ні роботи, ні партквитка, згідно із даними ЦВК.

Нагадаємо, раніше Радикальна партія вже просувала ефектних харків'янок. Наприклад, до ВРУ нинішнього скликання від Ляшка під 13-номером пройшла 24-річна любителька яскравих образів Олена Кошелева.