Сьогодні ввімкнули опалення у дитсадках, школах та лікарнях Вінниці. Решті мешканцям Вінниці тепло дадуть завтра, 10 жовтня.

Про це пише УНІАН.

"Ми прийняли рішення про початок опалювального сезону з 10 жовтня, адже за прогнозом погоди найближчий тиждень температура буде нижче, ніж +8", - сказав заступник міського голови Вінниці Ігор Корольчук.

Читайте також: Столичні установи соціальної інфраструктури підключатимуть до опалення з жовтня

Згідно інформації, на сьогодні тепло є вже в 35-ти дитячих садах, 6 школах і 3 лікарнях.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Місцевим житлово-експлуатаційними підприємствами поставили задачу працювати у вихідні та докласти зусиль, щоб зробити підключення якісно і швидко.

"З суботи подача тепла почнеться у багатоповерхові будинки", - додав чиновник.

Нагадаємо, практично всі навчальні заклади столиці вже готові до початку опалювального сезону.

Вже зробили капітальний ремонт 137 дахів, 35 фасадів, замінено вікна у 166 навчальних закладах, перевірили 261 тепловий лічильник. Всього на підготовку до осінньо-зимового періоду в міському бюджеті передбачили 41,5 млн. грн.