Галицький районний суд Львова засудив до 4 років позбавлення волі чоловіка, який із групою осіб уночі пограбував львів'янина. У рішенні суду сказано, що подія трапилася ще у червні цього року.

Крадіжка трапилася на пл. Ринок.

"Зловмисник заволодів мобільним телефоном марки Lenovo К900 вартістю 5000 гривень, сім картою мобільного оператора "Київстар" вартістю 15 гривень, на рахунку якої перебували кошти у сумі 20 гривень, чим спричинив потерпілому шкоду на загальну суму 5035 гривень", - йдеться у вироку суду.

Там також зазначається, що підозрюваний повністю визнав свою вину і покаївся, що стало пом'якшуючою обставиною при винесенні покарання. Однак, враховуючи, що злочин був скоєний групою осіб, і підозрюваний раніше вже був судимий, суд вирішив призначити покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Читайте також: На Тернопільщині вкрали Борщівські вишиванки, вартістю 100 тис. гривень

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, харків'янина засудили до семи років через крадіжку у розмірі 100 гривень. Цей злочин не є першим у біографії чоловіка. Під час крадіжки від відбував умовне покарання за мінування.