Сьогодні, новий робочий тиждень почався кривавим ДТП близько восьмої ранку на вул. Леніна у столичних Бортничах. На переході самоскид Volvo розчавив насмерть жінку на велосипеді.

Про це пише dtp.kiev.ua.

"О 7:45 на вул.Леніна 6, біля АТБ на нерегульованому пішохідному переході водій самоскида Volvo, рухаючись від вул. Бажана, скоїв наїзд на жінку, яка на велосипеді виїхала на проїжджу частину справа наліво по ходу руху автомобіля", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: П'яний російський дипломат влетів у відбійник під Києвом (фото)

Велосипедистка опинилося під колесами, самоскид переїхав її усіма чотирьма мостами і зупинився вже за переходом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водій вибіг з машини і кинувся до жінки, яка померла на місці від важких травм ніг і живота.

Бригада швидкої застрягла у заторі та прибула за чверть години після дорожньо-транспортної пригоди.

На місці трагедії працювала опергрупа ДАІ та експерти. Туди ж прибули чоловік і зять загиблої. Нею виявилась 52-річна місцева мешканка.

Трохи пізніше неподалік від місця ДТП сталось ще одне зіткнення машин. Це значно ускладнило рух на ділянці дороги та роботу фахівців.