У селі Зелена Діброва Зарічненського району Рівненської області рись напала на місцеву родину. Тварина збиралася загризти маленьку дитину.

Про інцидент розповіли місцеві жителі, передає УНН.

Спочатку хижак кинувся на хазяйського пса і ударом лапи зламав йому шию. Після чого збирався накинутися на трирічну дитину, але йому завадив батько.

Чоловік побіг у будинок, взяв рушницю і вбив рись. Місцеві жителі відправили тіло пристреленної тварини на ветеринарну експертизу. Є підозра, що рись була заражена сказом, тому і прийшла з лісу в житловий будинок.

Читайте також: Індійська поліція заарештувала 21 людину через вбивство корови

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що минулого тижня київські поліцейські заарештували змію. Тварина заповзла в одну з квартир житлового будинку. У київському зоопарку підтвердили, що це молодий удав. Змія дуже налякала жителів, але на щастя, ніхто не постраждав.