У місті Бережани Тернопільської області стався дивний злочин. За ніч у підприємця з будинку вкрали десять візочків, комплектуючі до них та велосипед. Наступного дня міліціонери затримали сусіда. Забрали все, що вкрав, але одного візочка не дорахувалися.

"Затриманий сусід мовчить, взагалі відмовляється пояснювати, чому він це зробив. Куди подів візочок теж не каже. Можливо, в нього і був конфлікт із сусідом. Адже жили вони в одному дворі. Нами встановлено, що коли стемніло, він вибив двері у будинок підприємця. Та упродовж ночі тягав візочки до своєї квартири. Вони ж габаритні, за раз не віднесеш. Але його ніхто не побачив", - уточнили в прес-службі Тернопільської міліції.

Читайте також: Крадій поцупив телефон і повернув його через чотири дні з вибаченнями

В міліції кажуть, що товару було більш як на 10 тис. грн. Занйшли його випадково. Раніше мав проблеми із законом, тому завітали розпитати. І побачили, що квартира заставлена дитячим транспортом.

Кримінальне провадження відкрили по статті крадіжка. Викрадачу загрожує до шести років.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще