Ще один бойовик "ДНР" залишив лави терористів та повернувся до своєї родини у Донецькій області. Про це повідомляє СБУ.

Влітку минулого року чоловік активно підтримував сепаратистський рух. Потім служив на ворожих блокпостах, грабував автівки та затримував мирних жителів.

Згодом бойовик вирішив покинути ряди терористів, та, побоюючись покарання, переховувався від українських правоохоронців на тимчасово окупованій території.

Читайте також: Бойовик "ДНР" визнав свою провину та здався (відео)

Він добровільно зізнався у злочинах міліціонерам та погодився надавати будь-яку допомогу слідству.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У СБУ повідомили, що екс-учасник незаконних збройних формувань закликав інших бойовиків скористатися програмою спецслужби та повернутися на підконтрольну Україні територію.

Нагадаємо, Служба безпеки наразі проводить програму з повернення на підконтрольну українській владі територію громадян, які добровільно покинули ряди "ДНР" та "ЛНР". Цією програмою скористалися вже багато охочих.