На одеській митниці знову скандал через корупцію.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, керівника відділу тарифів Одеської митниці була затримана при отриманні великого хабара.

"Що і потрібно було довести",- підкреслив він.

Чиновник вимагає оперативно призначити нового очільника відомства, щоб якнайскоріше налагодити нормальну роботу митниці.

Саакашвілі неодноразового наголошував, що найбільший рівень корупції в Україні – на одеській митниці, оскільки робітникам структурних підрозділів надали право самостійно визначати тарифи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: Мешканці села Крижаніка з криками накинулись на Саакашвілі (відео)

Нагадаємо, що з приходом на пост голови одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі оголосив війну корупції.

З перших днів він почав реформувати систему управління та боротись з хабарниками. Одеську митниці він ще у кінці серпня 2015 року звинувачував у саботажі та затримці реформ.