Сьогодні активісти та представники цивільного корпусу "Азов" організували марш вулицями Одеси. Демонстрація під назвою "Іду на Ви" пройшла на честь Дня захисника України.

Про це пише УНН.

На акцію прийшли близько сотні людей. Під час ходи учасники маршу застосовували петарди та фаєри, виголошували націоналістичні гасла.

Активісти пройшли від парку Шевченка до Грецької площі. Громадський порядок під час демонстрації забезпечували щонайменше півсотні правоохоронців.

Читайте також: В Одесі помолилися за мир біля пам'ятника Шевченку (фото)

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Як повідомлялось раніше, у Києві сьогодні відбувся "Марш героїв". У заході взяли участь близько двох тисяч "свободівців", активістів Організації українських націоналістів, Конгресу українських націоналістів та партії "Правий сектор".