У місті Суми, як і в інших населених пунктах України, відбулось святкування Дня захисника України. На початку святкування громадяни вшанували пам'ять загиблих бійців, а потім привнесли власну особливість святкування.

Місцеві військові принесли вогнепальну зброю, з якою ознайомились сумчани. У цей час на площі відбувався урочистий концерт.

Представники "Правого сектору" смажили на площі Незалежності шашлик, варили куліш та встановили самогонний апарат для виробництва свіжого напою. Стравами та напоєм вони пригощали мешканців Сум.

Бійці ПС повісили на стенді фотографії Путіна, Лаврова та Януковича. А гості свята, прийнявши 100 грам, стріляли по ворогах та визначали найкращого стрілка.

Читайте також: У Слов'янську на день захисника України пройшов військовий марш (фото)

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, ще у березні у Сумах "Правий сектор" спалив на головній площі опудало Володимира Путіна.