У Запорізькій області зник п'ятитонний пам'ятник символу комунізму Володимиру Леніну. Споруда стояла у місті Кам'янка-Дніпровська на символічній вулиці Радянській. Про це повідомляє обласне управління МВС.

Пам'ятник Леніну був у висоту 3 метри та важив близько п'яти тонн. Працівники міліції шоковані тим, як можна було вкрасти таку споруду та безперешкодно вивезти її з міста. Судячи зі всього Леніна провезли через районний блокпост - там його ніхто не бачив.

Наразі правоохоронці продовжують пошук "вождя". Цю справу вже внесли до єдиного реєстру. Винних судитимуть за крадіжку.

Наразі невідомо, де саме перебуває Ленін, але у місцевих ЗМІ з'являлась інформація, що його бачили на пункті прийому металу у місті Енергодар, який в 20 км від місця крадіжки.

Читайте також: Український стяг над Чонгаром вивісив "Механік" з Тернопіля (фото)

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У будь-якому випадку Ленін зник би з міста через закон про декомунізацію. В інших містах подібні споруди продавали колекціонерам.