Губернатор Одещщини Міхеїл Саакашвілі розповів про двох зниклих безвісти, після огляду місця аварії катера "Іволга" під Одесою.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Провів нараду зі штабом. 12 загиблих і 2 зниклих безвісти, 20 осіб переведені в лікарню, в основному, без серйозних ушкоджень", - сказав він.

Читайте також: Внаслідок катастрофи у Затоці госпіталізовано 20 людей (відео)

За його словами, міліція наразі встановлює особи затонулих. Попередня версія фахівців про причини краху - перевантаження судна майже у три рази.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

До порятунку залучили два катери Державного морського рятувально-координаційного центру Мінінфраструктури, один катер прикордонників та один приватний катер.

Нагадаємо, 17 жовтня біля селища Затока в Білгород-Дністровському районі Одеської області перекинувся пасажирський катер. В результаті цього 12 осіб - загинули.

За фактом аварії порушили кримінальну справу за статтею "порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту".

Винним загрожує ув'язнення на строк від 5 до 10 років. У зв'язку з трагедією в Одеській області оголосили траур.