Біля міста Умань внаслідок зіткнення вантажівки і автобуса загинула людина, ще одна - постраждала. Про це повідомляє УДАІ в Черкаській області.

На 197 км траси Київ-Одеса водій автомобіля "ГАЗ" при розвороті не надав перевагу в русі маршрутному автобусу "Сетра", що рухався в попутному напрямку.

Внаслідок цього транспортні засоби зіткнулися.

В автопригоді 60-річний водій автомобіля "ГАЗ" загинув, його 26-річний пасажир отримав чисельні травми, його доставили до Уманської міської лікарні.

Читайте також: Троє людей загинули у ДТП під Києвом

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У ДАІ також поінформували, що водій "ГАЗу" проживав в с. Дмитрівка, Миколаївської області, його супутник був родом з Одеської області. За кермом автобусу перебував 56-річний житель Вінниччини.

Нагадаємо, протягом минулої доби в Україні сталося 82 дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули восьмеро людей, ще 114 осіб були травмовані.