"Укрзалізниця" скоригувала графік руху поїздів через перехід на зимовий час. Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

"У зв'язку з переходом 25 жовтня 2015 року о 4 годині за київським часом на зимовий час (стрілки годинника буде переведено на 1 годину назад) Укрзалізниця відкоригувала графік руху пасажирських поїздів", - йдеться у повідомленні.

Тому мандрівникам, які запланували поїздки на найближчі вихідні, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі гостей, варто бути уважними та вчасно перевірити свого годинника.

Усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені з адміністраціями сусідніх країн. Таким чином, у квитках вказано час відправлення та прибуття з урахуванням коригувань графіка руху поїздів.

Читайте також: Притула заплатив 108 гривень за вафлі і фісташки в "Інтерсіті" (фото)

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відзначимо, Україна скасовує літній час відповідно до постанови Кабінету міністрів від 13 травня 1996 року "Про порядок обчислення часу на території України".

Більша частина території України знаходиться в смузі, яка відповідає часовому поясу UTC+2 - так званому "другому часовому поясу".