Вчора, 18 жовтня, близько 16:50 в селі Орлівка Ясинуватського району 7-річний хлопчик отримав травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомила прес-служба головного управління МВС у Донецькій області.

"Чоловік, керуючи БМП-2, скоїв наїзд на 7-річного хлопчика, який стояв на узбіччі дороги. Внаслідок аварії дитина отримала легкі травми", - сказано у повідомленні.

Міліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого Кримінальним кодексом України - "порушення Правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Читайте також: Пенсіонерка підірвалася на міні на Луганщині

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Нагадаємо, 16 березня у Костянтинівці бронемашина Збройних сил України на смерть збила дитину та травмувала ще одну дитину та жінку.