42-річного військовослужбовця знайшли повішеним на території Рівненського полігону.

Про те, що військового знайшли, стало відомо 18 жовтня близько шести годин вечора. Товариш по службі побачив тіло чоловіка, що висить на дереві з ременем на шиї.

Слідчі, які прибули на місце, відправили тіло в морг для проведення експертизи. При поверхневому огляді ознак насильницької смерті на тілі не було.

Читайте також: В Одеському СІЗО чоловік повісився на светрі

Військовий був родом з Чернівецької області, повідомили в прес-службі обласного управління МВС. Наголошується, що з 8 жовтня він служив в одній з бригад ВСУ. Його командир охарактеризував чоловіка лише з позитивного боку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Даний інцидент занесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "умисне вбивство" Кримінального кодексу. Почали досудове розслідування.