В Тернополі повія помстилась місцевій пенсіонерці Лілії Попадюк.

Як повідомляє Інформаційний простір Тернополя, вона побила жінку похилого віку біля смітника у відповідь на численні зауваження.

Жінка легкої поведінки розпивала алкогольні напої на зупинці біля смітника на "Східному" мікрорайоні на вулиці Протасевича.

Про інцидент у міліцію повідомила донька постраждалої. Вона розповіла, що її мати побили та облили горілкою.

Місцеві мешканці неодноразово скаржились на повій біля магазину "Христя". Вони не можуть пройти повз зупинку, адже "нічні метелики" постійно патрулюють ту територію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Цього разу Лілія Попадюк проходила повз смітник, викинула мусор та пішла мовчки. У цей час на зупинці сиділи дві повії. Одна з них почала нападати на пенсіонерку, штурхати.

Лілія Попадюк оборонялась дошкою, проте їй все одно добряче дісталось. Її врятував сусід.

Вони викликали міліцію, яка забрала повій у відділок. У пенсіонерки від побиття залишились синці на плечах, руках та ногах.

Читайте також: На Сумщині двоє неповнолітніх до смерті закатували чоловіка

Нагадаємо, що сьогодні донька забила та задушила свою матір у Києві.