Єдиний в Україні реабілітаційний центр для ведмедів, що на Закарпатті, просить допомогти із їжею для тварин. 18 врятованим вихованцям не вистачає коштів на повноцінне харчування.

Через голод ведмеді цього року можуть просто не лягти у сплячку. Ветеринар центру Михайло Маслай каже, що раціон хижаків має змінюватися залежно від пори року, подекуди щодня одна тварина може з'їдати до 22 кг їжі. Кожен з вихованців центру має власний раціон, розписаний подобово і на кожну пору року.

Читайте також: Вперше зробили кольорові знімки ведмедя в Чорнобильській зоні (фотофакт)

"Наприклад, ведмідь Беня має восени щодня з'їдати: 5 кг яблук, стільки ж моркви, 6 буханок хліба, 100 г меду, 2 кг борошна, 2 кг риби, 4 кг кавунів, 5 г солі. Загалом це понад 21 кг продуктів. Такі ж детальні раціони розписані для кожного – Іри, Бубочки, Рози, Малиша", - повідомляє сайт "karpatnews.in.ua".

Громадське об'єднання "Товариство "Синій Вир" обіцяє публікувати інформацію про отримані кошти та їхнє використання.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Банківські реквізити: р/р 26009303104790 код банку:312356 код ЄДРОПОУ 22090601