Сьогодні близько 11-ої ранку у Херсоні сталася надзвичайна подія. Двоє грабіжників чекали "жертву" у під'їзді будинку №3 на пр. 200-річчя Херсону. Коли 67-річна жінка повернулася та відкрила двері квартири, нападники заскочили всередину. Там пенсіонерку катували, а наостанок проломили голову молотком. Сусіди, які чули крики про допомогу, викликали міліцію.

Вибігаючи на вулицю, грабіжники стикнулися із патрульними. Спочатку один із зловмисників відмахувався ножем. Але невдало, той склався. Потім спробував взяти заручницю, але жінка дала відсіч.Тоді злочинець дістав пістолет. У відповідь міліціонери відкрили вогонь на ураження. Зараз підозрюваного із простреленою печінкою оперують в лікарні.

Читайте також: Біля кафе у Херсоні прогримів вибух

Його напарника застрелили при спробі напасти з ножем на міліціонерів, повідомляє сайт "Типовий Херсон".

До речі, у жертви бандити забрали три пляшки горілки, дві пляшки коньяку та старенький мобільний телефон. Грошей у пенсіонерки не було.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Мої родичі з квартири бояться виходити. У під'їзді купа міліції. Бабуся і один з грабіжників "двохсоті", другий – "трьохсотий", - написав один з сусідів постраждалої.