Хмельницький охоронець в стані алкогольного сп'яніння відкрив стрілянину по трактористам.

Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Хмельницькій області.

Як стало відомо, інцидент стався на території однієї з організацій, розташованої в мікрорайоні Гречани. Працівники отримали від власника фірми усний дозвіл на зберігання тракторів. Однак п'яний охоронець сказав водіям покинути територію.

Чоловік вимагав у трактористів гроші, а коли ті відмовили, взявся кидати в трактори камінням. Після цього він зник і повернувся вже з обрізом в руках, з якого двічі вистрілив.

Читайте також: Невідомі розстріляли автомобіль бізнесмена під Кіровоградом

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місце інциденту викликали міліцію. Правоохоронні органи вилучили дві гільзи, а при огляді складського приміщення виявили мисливський обріз і пістолет марки "Зоракі" для відстрілу гумових куль.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.