У селі Смичин Городнянського району Чернігівської області п'яний чоловік погрожував порізати правоохоронців ножами. Про це повідомляє обласне управління МВС.

Інцидент стався, коли правоохоронці надавали допомогу водієві транзитної вантажівки.

В цей час біля них зупинився автомобіль "ГАЗель", водій щось спитав у працівника ДАІ. Під час розмови інспектор зрозумів, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

ДАІвець попросив його з'їхати з проїжджої частини на узбіччя, однак водій "ГАЗелі" поїхав геть.

Правоохоронці на службовому авто почали переслідувати втікача та наздогнали на сусідній вулиці біля його дому. Та правопорушник повівся неадекватно, підбіг до міліцейської "Шкоди" і намагався витягти звідти працівника ДАІ. При цьому він порвав йому форму. Напарник у той час викликав підмогу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На крики п'яного чоловіка прибігли ще восьмеро людей, серед них були і жінки. Вони почали бити ДАІвця руками та палицями.

Читайте також: На Харківщині нападника на медиків "швидкої" арештували на півроку

Патрульний, який саме прибув на місце конфлікту, спробував утихомирити нападників. Однак водій-порушник вихопив ніж та почав погрожувати ним. Після цього правоохоронець двічі вистрілив вгору. Наляканий чоловік втік до будинку і зачинився.

Коли прибула слідчо-оперативна група, правопорушник знову з'явився, але вже з двома ножами у руках. Патрульному вдруге довелося стріляти в повітря.

Після цього чоловік знову втік, зачинився в хаті разом з родичами та іншими учасниками бійки. Згодом його та трьох найактивніших поплічників затримали та відвезли до райвідділу міліції. Водія-порушника помістили в ізолятор тимчасового тримання.

В результаті інциденту міліціонери отримали чисельні травми. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Злодію загрожує до п'яти років ув'язнення.