У Святошинському районі столиці патрульні затримали міліціонерів, які в нетверезому стані їхали в машині.

Про це повідомляється на сторінці "Патрульної поліції України" в Facebook.

"До поліцейських під час патрулювання звернулися перехожі, які помітили, як в одному з автомобілів двоє розпивали спиртні напої. Через це на дорозі міг з'явиться неадекватний водій. Патруль зупинив вказане авто, яке вже рухалося по проспекту Палладіна".

Як зазначили в поліції, водій з ознаками сп'яніння поводився "агресивно, по-хамськи, документи надавати відмовлявся".

"Тоді до машини підійшов інший чоловік. Його попросили не заважати інспекторам, і він, вихопивши сумку підозрюваного, намагався втекти. Швидше за все, він розраховував, що відсутність документів допоможе товаришеві уникнути відповідальності. Поліцейські наздогнали злодія і викликали СОГ", - розповіли патрульні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Всіх правопорушників доставили до Святошинського райуправління міліції. Там з'ясувалося, що вони - інспектори цього ж райуправління.

Читайте також: Столична поліція врятувала трамвай від "героя парковки" (фото)

"До цього, вони обидва заявляли, що не знайомі один з одним", - підкреслили поліцейські.

На водія склали протокол за статтею - водіння в стані алкогольного сп'яніння. Також йому доведеться відповідати за статтею про заподіяння тілесних ушкоджень патрульному.