Шість виборчих комісій у Конотопі виявили помилки в значній кількості бюлетенів.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС в Сумській області.

Як стало відомо, до чергової частини Конотопського міськвідділу міліції надійшли повідомлення з шести виборчих дільниць райцентру. Під час роботи з бюлетенями члени комісій виявили помилки в понад 14 тисячах виборчих бюлетенів.

Зокрема, у бюлетенях по виборах депутатів обласної ради та депутатів конотопської міськради під час їхнього друку у типографіях були допущені помилки. Записи прізвищ та імен депутатів, які належать до різних партій, записані під назвою однієї політичної партії. За законом такі дії вважаються протиправними.

Читайте також: Понад півмільйона бюлетенів передрукували за ніч у Запоріжжі

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Наразі на дільниці та до друкарні направлені слідчо-оперативні групи, які будуть з'ясовувати причини, через які були допущені ці помилки. Також розслідування проведуть серед членів комісії, яка повинна була контролювати процес друку.