Вчора, 24 жовтня, на залізничному пункті пропуску "Харків" у поїзді, який прямував з Росії, прикордонники разом з митниками виявили значну кількість комплектуючих до зброї.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, заборонений товар знайшли у одному з купе поїзда "Москва-Харків" на другій полиці за матрацами.

"Всього було виявлено 662 різних деталей до зброї, патронів та магазинів. Під час перевірки також було встановлено власника комплектуючих - ним виявився громадянин України 1939 року народження", - сказано у повідомленні.

Читайте також: КПП у зоні АТО у день виборів працюватимуть в штатному режимі

Відносно порушника склали адміністративний протокол. Окрім того, прикордонники повідомили управління СБУ Харківської області про протиправні дії, які мають ознаки кримінального правопорушення за ст. 333 Кримінального кодексу України - порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще