У Станиці Луганській правоохоронці затримали місцевого інформатора терористів. Про це повідомляє СБУ.

Чоловік за завданням одного з незаконних збройних формувань "ЛНР" збирав та передавав замовникам інформацію про розташування підрозділів, озброєння та маршрути руху сил антитерористичної операції.

У 2014 році інформатора завербував родич, член диверсійної групи одного з бойових угруповань "ЛНР". Цей терористичний підрозділ діє під безпосереднім керівництвом представників ГРУ Генштабу Росії та координує діяльність агентурної мережі на підконтрольній силам антитерористичної операції території Луганської області.

Читайте також: СБУ затримала фейкового агента прокуратури "ДНР" (відео)

Під час проведення обшуку співробітники спецслужби вилучили у чоловіка засоби зв'язку, а також гранату РГД-5, яку інформатор збирався підірвати при затриманні правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють інших членів агентурної мережі терористів.

Нагадаємо, днями у Костянтинівці Донецької області також затримали організатора інформаторської мережі терористичного угруповання "ДНР".