Сьогодні біля будівлі Одеського адміністративного суду проходили дві акції - на підтримку Геннадія Труханова та Олександра Боровика.

Як повідомляє Думская, місцеві жителі прийшли з плакатами "Труханів - наш мер", а прихильники Боровика, в основному, принесли прапори України.

На мітинги прийшли близько 300 осіб, з трибуни прозвучали вірші на тему гасла "Довіряй справам".

ЗМІ встигли назвати мітинг, який підтримав глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі "одеським Майданом". Вчора він прокоментував перемогу Труханова тим, що йому вдалося це, завдяки фальсифікаціям.

Активісти двох мітингів перегукувались взаємними звинуваченнями і погрозами. Міліція ретельно охороняла їх від відкритого протистояння, хоча градус ворожнечі збільшувався.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Під кінець зборів активіст, прихильник Боровика Сергій Гуцалюк підбіг до трибуни і різко звинуватив організаторв мітингу на підтримку Труханова в погрозах і переслідуванні.

Міліція почала розбороняти їх, тому обійшлося без бійки.

Читайте також: Труханов переміг завдяки фальсифікаціям - Саакашвілі

Нагадаємо, що радники глави Одеської ОДА Олександр Боровик подав до суду через те, що вибори, на його думку, пройшли з чисельними фальсифікаціями.