Правоохоронці затримали прокурора міської прокуратури Черкас, який вимагав та отримав хабар у півтори тисячі доларів США. Про це повідомляє СБУ.

Прокурор вимагав гроші від місцевого приватного підприємця за закриття стосовно нього кримінального провадження та повернення йому арештованого майна.

Силовики затримали зловмисника "на гарячому" поблизу приміщення черкаської прокуратури під час отримання неправомірної вигоди.

Читайте також: Старшого слідчого міліції спіймали на хабарі у Кіровограді

За оперативною інформацією, до протиправних дій причетні також співробітники місцевого слідчого відділу міліції. Наразі вирішується питання щодо їх затримання.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, днями правоохоронці також затримали на хабарі заступника прокурора Сєвєродонецька Луганської області. За свої послуги посадовець вимагав 6 тисяч доларів.