У ході реалізації оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали члена злочинного угруповання - неодноразово судимого, 38-річного громадянина Грузії.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Запорізькій області.

Як повідомляється, в міліції отримали інформацію про те, що розшукуваний за скоєння низки злочинів зловмисник перебуває в одній з квартир по вулиці Лобановського в Запоріжжі.

Також виявилося, що цей зловмисник із залученням співучасників, розробляв плани зі здійснення нових тяжких та особливо тяжких злочинів.

При спробі міліціонерів увійти в квартиру злочинець намагався застосувати вогнепальну зброю. У свою чергу, оперативники відкрили проти нього вогонь на поразку.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У ході обшуку виявили та вилучили автомат Калашникова, патрони різних калібрів в кількості 173 штуки, 7 гвинтівок, у тому числі три - з оптичним прицілом, пістолет "ТТ" і револьвер "Наган", граната РГД-5 і граната Ф-1, дві світло-шумові гранати, димову шашку, електрошокер, маску-балаклаву.

Читайте також: У столиці схопили автомобільних злодіїв: на рахунку 59 крадіжок (фото)

Крім зброї, вилучили знаряддя для скоєння злочинів, а саме технічні пристрої для злому квартир і проникнення в автомобілі, а також наркотичні засоби: троє зіп-пакетів з психотропною речовиною "метамфетамін" загальною вагою понад 15 грамів і медичний шприц, заповнений "ацетильованим опієм" .

Наразі, триває досудове розслідування одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України.