Міська рада Волновахи почала виконувати закон про декомунізацію, відповідно до якого необхідно перейменувати вулиці, бульвари і провулки.

Як повідомляє прес-служба мерії міста, депутати ухвалили рішення про перейменування 38 вулиць та іншого.

Цікаво, що вулицю Жовтневу, відповідно до цих документів і на підставі висновків консультацій з місцевим населенням, перейменують на честь загиблого 2 лютого Кузьми Скрябіна.

У фан-клубі лідера гурту "Скрябін" зраділи такій новині.

"І в Києві можна перейменувати вулицю, закрити там парк присвячений Кузьмі пам'ятник щоб до нього могли швидко добиратися всі бажаючі з красивими видами", - пише Олександр Телегін.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Давним давно пора було це зробити !!! надумали", - коментує Володимир Шуст.

"Яка приємна новина! Треба називати вулиці, парки ім'ям Андрійка і тоді майбутні покоління, запитуючи у батьків: хто це, що він зробив-знатимуть і пам'ятатимуть нашого великого Кузьму", - додає Наташа Кошивка.

Відомо, що це буде перша в Україні вулиця названа на честь популярного українського артиста.

Читайте також: Порошенко дав Кузьмі орден замість "Народного артиста"

Нагадаємо, що в Луцьку за підтримки близького друга співака Андрія Денисенка встановили пам'ятник Андрію Кузьменко. Він не сподобався місцевим жителям і фанатам і пам'ятник перероблять і заново встановлять в грудні.