У Шевченківському районі Києва, на вул. Дмитрівській правоохоронці припинили діяльність борделю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Києві.

Працівники розважального закладу разом із його директором підбирали дівчат віком від 18-ти років, які за грошову винагороду надавали сексуальні послуги клієнтам клубу. Більше того - "пікантний сервіс" за попередньою домовленістю здійснювався й за межами закладу. За годину своєї роботи повії отримували до 8 тис. гривень, більшу частину з яких вони віддавали своїм посередникам.

Міліціонери провели обшук у борделі та вилучили фіксальні чеки, електронні пристрої для прийняття замовлень, касовий термінал, ноутбуки та мобільні телефони. За допомогою цієї доказової бази проводився облік клієнтів та фіксувалися прибутки.

Окрім цього, правоохоронці провели обшук за місцем мешкання головної сутенерки - 41-річної киянки, де вилучили облікову документацію, з якої видно щомісячний прибуток від злочинної діяльності, ноутбуки і 20 тис. гривень.

Читайте також: Столичні правоохоронці розсекретили елітні борделі з казино (відео)

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві оголошено про підозру двом фігуранткам за вчинення кримінального правопорушення за статтями "створення або утримання місць розпусти і звідництво" та "сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією" Кримінального кодексу України.

Наразі за цими фактами триває досудове слідство.

Нагадаємо, у Вінниці затримали подружжя, яке тримало будинок розпусти, що видавали за масажний салон. Бордель працював з 2011 року.