У Києві частішають випадки квартирних крадіжок.

Одна з них днями сталася у киянки Вікторії Петриченко. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

На щастя, камера відеоспостереження у передпокої квартири змогла засняти обличчя зловмисників. Вікторія поділилася фотографіями з камер, сподіваючись, що хтось впізнає злодіїв.

"Життя прекрасне. Місцями навіть десь дивовижне. Я в це вірю! Але іноді трапляються попандоси. Днями мою квартиру пограбували - винесли все, що можна було винести. Добре, не проблема, це справа наживна. Однак тепер мені дуже хочеться допомогти нашій доблесній міліції у підвищенні відсотка розкриття злочинів.

Раптом хтось бачив цих моїх "гостей" - хлопця і дівчину (разом або окремо), раптом хтось побачить (всяко буває)", - написала Вікторія Петриченко.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Читайте також: У столиці схопили автомобільних злодіїв: на рахунку 59 крадіжок (фото)

Нагадаємо, нещодавно в Києві була затримана шахрайка, яка орендувала квартири, після чого вивозила з них всю техніку та меблі.