Сьогодні у Рівному на суботник зберуться представники єврейської громади. Вони планують зупинити екстремалів, які використовують надгробні плити в якості трамплінів.

Про це розповів голова міської організації "Рівненська єврейська громада" Геннадій Фраерман.

"Кладовище розташоване на пагорбі за будівлею облдержадміністрації. Це місце уподобали велосипедисти. Древні надгробні плити вони поклали на доріжки, як трампліни для стрибків. Під час прибирання ми повинні прибрати кладовище, а надгробки повернути на місце", - підкреслив Г.Фраерман.

Читайте також: Євреї України просять грошей у влади на Музей голокосту

Подібне прибирання буде проводитися вдруге. Місяць тому представники єврейської громади очистили цвинтарі, але молодь все одно вирішила використовувати кладовище для розваг

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомлялося раніше, сьогодні вночі львівські поліцейські зловили злодіїв квітів з могили викладача, який загинув у зоні АТО.