Починаючи з 17:10 вчорашнього вечора бойовики вели вогонь по позиціях українських військових 13 раз. Вони застосовували гранатомети різних калібрів, зенітні установки і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Бойовики шість разів вели вогонь по Мар'їнці, двічі - по Авдіївці і Троїцькому. Також вони обстріляли Піски, Опитне і Красногорівку.

Починаючи з 6:06 протягом майже півгодини відбувся останній обстріл в Авдіївці по позиціям бійців АТО. Окрім стрілецької зброї, працював снайпер терористів.

Сили АТО продовжують відновлювати інфраструктуру Донбасу, що постраждала внаслідок бойових дій.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Читайте також: Видовищні навчання від інструкторів АТО провели під Рівним (фото)

Військові сапери розміновують залізничні перегони навколо ліній електропередач та на напрямках Костянтинівна - Майорськ, Майорськ - Курдюмівка, Південно-Донбаська – Оленівка.

Продовжуються ремонт та відновлення роботи пошкодженого газопроводу в Мар'їнці та трубопроводу в районі Петровської дороги.

Військовослужбовці цивільно-військового співробітництва доставляють у Миколаївку, Старогнатівку, Новогнатівку, Гранітне, Мирне та Авдіївку гуманітарну допомогу. Вона призначена для військовослужбовців, що перебувають передовій лінії зіткнення.