У Волноваці місцева влади аби не демонтувати пам'ятник більшовика Василя Чапаєва вирішила його перейменувати. Повідомив Інформаційний опір.

Депутати міської ради видали рішення, у якому йдеться, що пам'ятник, насправді, не Чапаєву, а невідомому козаку. Вони запевняють, що це була воля громади і так вони вчинили на прохання місцевих мешканців.

"Це геніальна ідея для тих міст, де ще залишилися комуністичні ідоли. Леніна можна перейменувати у лікаря чи професора. Кірова – у вуличного художника, а Орджонікідзе – у робочого залізничної дороги", - прокоментував оригінальний метод боротьби проти зносу журналіст Деніс Казанський.

Читайте також: Бойовика "ДНР" затримали у столиці

Нагадаємо, що сеператисти планують перейменувати Київський район Донецька у Слав'янський район, а Київський проспект – у Московський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще